Kedves Partnereink!

A Google for Nonprofits (Google Nonprofit Szervezeteknek) mától már elérhető!
Arra jogosult nonprofit szervezetek most ingyenesen juthatnak hozzá a Google Apps csomaghoz (ennek része pl. a Gmail, Naptár és a Google Drive) és további Google-termékekhez (Google Ad Grants havonta max. 10 ezer USD AdWords hirdetési lehetőséggel, prémium hozzáférés a YouTube-hoz) a Google Nonprofit Szervezeteknek programon keresztül.

Hogyan jutok hozzá a Google for Nonprofits csomaghoz?
Mivel Ön korábban már regisztrált a CivilTech Programban, a jogosultság ellenőrzése megtörtént. Ha a tevékenységi területét a Google támogatja, akkor már csak az érvényesítési kódjára van szüksége ahhoz, hogy regisztráljon a Google Nonprofit Szervezeteknek csomagra.
A lépések:

    Jelentkezzen be a CivilTech Programhoz tartozó fiókjába!
    Keresse meg az Érvényesítési kód (Validation Token) fület (a 4. fül)!
    Klikkeljen az Új kód létrehozása (Add a new token) gombra!
    Adja meg az érvényesítési kódot használó személy keresztnevét, vezetéknevét és e-mail címét!
    Fontos! Csak a nonprofit szervezet képviseletére jogosult személyről lehet szó. Ilyen személy lehet például egy munkatárs, önkéntes, vezető tisztségviselő vagy akár egy tanácsadó is, aki a szervezetről teljes körű információval rendelkezik. Ne hozzon létre érvényesítési kódot olyan személy részére, aki nem járhat el az Ön nonprofit szervezete nevében!
    Klikkeljen újra az Új kód létrehozása gombra, és megjelenik az új érvényesítési kódja.
    Ha Ön az érvényesítési kódot saját használatra hozta létre: másolja, majd illessze be az érvényesítési kódot a Google Nonprofit Szervezeteknek regisztrációs oldalán!
    Ha Ön az érvényesítési kódot a nonprofit szervezete képviseletére jogosult személy részére hozta létre: másolja, majd illessze be a kódot a jogosult személynek küldendő e-mailbe. Ezután a jogosult személy beilleszti az érvényesítési kódot a Google Nonprofit Szervezeteknek regisztrációs oldalán!

Szüksége lesz egy Google-fiókra is

Ahhoz, hogy pályázhasson és hozzájuthasson a Google Nonprofit Szervezeteknek csomaghoz, a nonprofit szervezetének regisztrálva kell lennie a CivilTech Programban (ez már teljesült!) és szükséges egy Google-fiók.

Készen áll az indulásra?

Ha már rendelkezésére áll a Google-fiók és az érvényesítési kód, elindíthatja a Google Nonprofit Szervezeteknek alkalmazást.

 
Elindítom az alkalmazást » (https://www.google.com/nonprofits/account/signup/hu)

Kérjük, hogy kérdések esetén keressenek minket bizalommal.