ÜGYes civilek - Közösségi Konferencia 2011

ÜGYes civilek
 
Évenként megrendezett Közösség Konferenciánkra hívjuk az érdeklődőket november 3-4-ére Kunbábonyba, a Civil Kollégium bentlakásos továbbképző házába. Eseményünket a közülünk már eltávozott Alapítók emlékének is szánjuk.
 
A címben szereplő kifejezést nem csak a „találékony”, „sikeres” értelmében használjuk, hanem a feladatokkal, üggyel rendelkezőkre is értjük.
 
Üggyel bíró szervezeteket kerestünk és arra kértük őket, hogy mutassák be nekünkalaposabban munkájukat, azt hogy szervezeti fejlődésük során milyen innovációk történtek, amelyekre a jövőjüket is lehetséges építeni. Milyen szakmai fejlesztések, beinvesztálások, ötletek bontakoztak ki az elmúlt időszakban? Hogyan tudnak szerveződni, a szervezeteiket életben tartani-fejleszteni, erőforrásokat is mozgatni - a mai nem könnyű időkben?
 
A nyilvános rendezvény a közösségfejlesztők Országos Fejlesztői Műhelyének eseménye. Szervezői a Közösségfejlesztők Egyesülete, a Civil Kollégium Alapítvány, a Magyar Művelődési Intézet, a Közösségi Kapcsolat Alapítvány és a SZÖVETSÉG a Közösségi Részvétel Fejlesztéséért Egyesület.
 
További információk Mészáros Zsuzsánál (mezsu.kunbabony@gmail.com)
 és Péterfi Ferencnél (peterfi@kkapcsolat.hu), illetve a 201-5728-as telefonon kaphatók.
 
Visszajelentkezés a mellékelt jelentkezési lapon: a mezsu.kunbabony@gmail.com e-mailcímen
 
Konferenciánk november 3-án, csütörtökön 10,30-kor kezdődik, és 4-én ebéddel zárul.
A tervezett programban megismerhetjük az Életfa Segítő Szolgálat Egyesület (Debrecen), a Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete, a Dialóg a Közösségekért Egyesület (Miskolc), a proHáló nonprofit szolgáltató hálózat, az Élettér Közösség- és Településfejlesztő Egyesület (Komárom), a Felső-Kiskunsági Közösségi Munkások Egyesülete, a Bácsflóra Szociális Szövetkezet (Bácsalmás) és a Zalai Falvakért Egyesület munkáját.
3-án este beszámolót tartunk az október 15-én a világ közel 650 városában – így Budapesten is megtartott „Világforradalom a valódi demokráciáért Most!” akcióról.
 
Programunkat az OSI Magyar Szükségalap támogatja