Civilek Éjszakája 2011

A múlt évi sikeren felbuzdulva a KURFLI Közhasznú Kulturális Egyesület újra megrendezi a CIVILEK ÉJSZAKÁJA című egyéjszakás civil-kalandot, 2011. szeptember 10-én szombaton. Az üzenetük ugyanaz, mint tavaly volt: Megmutatni magunkat az embereknek, hallatni a hangunkat, és elindítani egy olyan civil összefogást, amihez mind több szervezet csatlakozik, akik hisznek abban, hogy együtt, közösen sokkal könnyebb és hatékonyabb munkát végezhetünk.

Kiváló fórum ez arra, hogy elkezdjünk közösen gondolkozni, feltérképezzük, hogy miben nyújthatunk, miben várhatunk segítséget egymásnak, egymástól, és megmutassuk az utca emberének, hogy miért alakultunk, miben számíthatnak ránk.
Az esemény keretein belül a csatlakozó civil szervezeteknek lehetősége nyílik munkáját, tevékenységét interaktív módon megismertetni az emberekkel, a célcsoportjaival, akik a tapasztalat szerint a legtöbb esetben keveset tudnak rólunk, a formáról, amiben működünk, pedig legtöbbünk azért szerveződött civil keretekbe, hogy segíthessünk valamilyen társadalmi hiányosság pótlásában, az embereknek, magunknak, szűkebb vagy tágabb közösségünknek.
Az eseményhez minden olyan civil szervezetnek lehetősége van csatlakozni, amelyik szeretne megmutatkozni és részt venni egy ilyen összefogásban. Arra kérünk, bíztatunk minden szervezetet, hogy tartson velünk, legyen CIVIL PONTOK ezen az éjszakán. Kapcsolódjatok be, reprezentáljátok saját magatokat, szervezzetek programot helységetekben vagy a szabadban, bárhol. Bármit. A kikötés idén is pusztán annyi, hogy olyan programot mutassatok, ami túlmutat a szokásos katalógus-, kiadvány-, szórólaposztáson, és élményeket, interaktivitást nyújt. Tehát színes-szagos. Illetőleg idén is kikötés, hogy csak olyan rendezvénnyel lehet csatlakozni, amely politikailag teljesen független, és semmilyen tekintetben nem sérti más emberek érdekeit, alapvető emberi jogait, tehát nem közvetítenek erőszakot és diszkriminatív vagy szélsőséges nézeteket.
Az eseményen való részvételi szándékot kérjük legkésőbb 2011. július 15-ig jelezzétek a civilekejszakaja.hu oldalról letölthető jelentkezési lap elküldésével a civilekejszakaja@gmail.com e-mail címre. A jelentkezési lap a részvételi szándékot jelzi, tehát konkrét programot még nem kell küldeni (persze lehet). A részvétel természetesen idén is ingyenes.
Bővebb információt találtok a www.kurfli.hu/civilekejszakaja weboldalon, vagy érdeklődhettek telefonon: Papp Helga +3670/555-7625, Váradi Zita +3630/690-9767, Szalga Boglárka +3670/614-8107
Email:
civilekejszakaja@gmail.com
Web:
www.kurfli.hu/civilekejszakaja