20 éves a miskolci Regionális Civil Központ Alapítvány

A hernádvécsei Hotel Vécsecity gyönyörű épületében tartott 20 éves évfordulója alkalmából szakmai konferenciát a Regionális Civil Központ Alapítvány, a proHáló hálózat tagja. A konferencián Demeter László országgyűlési képviselő mellett a meghívott vendégek méltatták és köszöntötték az Alapítványt, majd szakmai előadások hangzottak el a társadalmi esélyteremtésről, az ipar 4.0-ról, robotizációról, és munkapiaci trendekről, a társadalmi innováció szerepéről a felzárkóztatásban, a civilek szerepéről a foglalkoztatásban. Ezután Szendrák Dóra a ReCIK ügyvezető elnöke tartott egy értékelőt az elmúlt 20 év munkájáról. A szakmai előadások után a Dorko Band és Lakatos Mária roma zenei előadását nézhettünk meg, majd ebéd után a ReCIK kisfilmjét tekinthették meg a résztvevők, majd panelbeszélgetésekre került sor. 

A konferencia ReCIK alapítványhoz méltóan magas szakmai színvonalú volt, ugyanakkor felemelő és nagyon emberi is. Megtapasztalhattuk az Alapítvány munkatársainak és önkénteseinek együttes szellemiségét, azt hogy igazi közösségként léteznek, nem csak együtt dolgoznak, hanem barátai, társai is egymásnak a céljaik elérésében. 

A konferencián a proHáló hálózat nevében virágot és ajándékot adtunk át Dórának és kollégáinak, és kívántunk sok sikert a következő évekre is. Köszönjük, hogy ott lehettünk!

 

 

Tags: